Superpapsen – mer trendy enn noen gang!

Dagbladet, avisen som vet å ta tak i de viktige nyhetene, skrev forleden dag om det nye hotteste nettsamfunnet, Ello. Jeg har jo tidligere løftet frem min rolle som trendsetter. Det skulle da bare mangle at jeg ikke er med på dette nye hotte og har derfor sikret meg min helt egen konto på nettstedet som Dagbladet spår er i ferd med å bli mer populært enn Facebook.

Vi snakker tross alt om avisen som slo opp «La barna banne» på forsiden dagen etter at Berlinmuren falt.

uihiu98
Alle som mener at Dagbladet aldri har skapt mediehistorie tar grundig feil…

Jeg følte meg særs så trendy i min legemgjørelse på dette nye hotte nettstedet. Det varte helt til jeg la ut min aller første oppdatering, noe som medførte tilnærmet latterkrampe fra mine kollegaer.

Hva jeg la ut? Dette:

cdasjn
Superpapsens aller første post på nettstedet Ello skapte latter. Men kanskje ikke av den typen jeg ønsket meg.

Jeg liker jo å bli ansett som en morsom mann, men latteren her var ikke av det godmodige slaget. Om jeg husker rett falt også kommentaren:

Dette nettstedet så jo veldig lekkert ut, helt til det dukket opp et nippleshot av en fyr med bøttehatt i Syden!

Det ble også påstått at «Bøttehatt er aldri innafor!» Jeg revurderte min egen handling og byttet like etter ut bildet. Men jeg var derimot ikke helt sikker på at kollegaene mine hadde rett her.

I mitt verdensbilde er bøttehatt absolutt ikke ut, eller solhatt som alle oppegående mennesker vet at det egentlig heter. Tvert imot tror jeg at solhatt er hipt som aldri før.

Et lite nettsøk viser at jeg ikke er alene her. Ifølge Minmote.no, nettstedet som vet å fokusere på de viktige sakene i livet, som bruk av solhatt, har jeg støtte av en av verdens største superstjerner.

423jh
Du og jeg Rihanna, du og jeg.

Jepp dere, selveste Rihanna er tilhenger av solhatt. Jeg kan ikke annet enn å be mine kjære kolleger ta en liten faktasjekk av de siste trendene før de ler neste gang. Og gjett hva slags bilde jeg nå skal legge ut på hippe og trendy Ello.

Og forøvrig, det stopper ikke der. Ifølge samme samfunnviktige nettsted som nevnt over, er viker noe av det mest sexy en mann kan ha.

423kj
Nå gjelder det bare for de hardtarbeidende gravejournalistene hos Minmote.no å lære seg at for å ha viker må en faktisk ha hår.

Jeg kan ikke forstå annet enn at jeg er i ferd med å bryte alle skalaer for hipp og trendy som fins. Om jeg nå bare lar den potente unibrownen min vokse ut får jeg nok forsiden av både Dagbladet og Minmote.

Følg Norges muligens mest trendy mann på Facebook
.

Hva mener du? Er solhatt inn eller ut?

[polldaddy poll=8342444]

7 kommentarer

  1. Ah! Enda en greie jeg ikke følger med på. Ikke har jeg bøttehatt og ikke har jeg Ello, men jeg har hørt om Ellos og det teller vel for noe?

    1. Jeg trodde først det var snakk om LO, og der er jeg ikke medlem sa jeg. Men så forstod jeg at det var noe helt annet, og trendy som jeg er hoppet jeg jo i det 😛 Ellos ttror jeg ikke er innafor, så det holder ikke om du vil henge med i svingene. Og skaff deg nå bøttehatt! ;D

  2. […] jeg skaffe meg bøttehatt for å bli trendy som Superpapsen? Eller bli medlem på […]

  3. Har Ellos bøttehatter? Kan jo starte en antitrend, om ikke annet… 😉

    1. Ellos er jeg usikker på hva har. De har jeg aldri fulgt med på. Men jeg har hvertfall to som jeg tar fram hver gang mammaen snur ryggen til. Antitrend er jo sikkert den nye trenden så jeg er med!

  4. Jeg tror rett og slett bøttehatten må få sin rennesanse. Kanskje har vi alle en liggende et sted. Hva med å pimpe dem opp, dekorere, sy, lime, klistre.. få dem unike? Til vinteren går jeg imidlertid for bøllelue http://strikkemaske.blogspot.no/search/label/B%C3%B8llelue?&max-results=7 det bør vi alle. Så legge bilde ut på elle kanskje (som ikke jeg skjønner bæra av)

    1. Jeg forstår heller ikke allverdens av Ello, men den bøllelua tror jeg passer perfekt til meg! Og ja takk til renessanse for solhatten. Britiske ckricketspillere kan neppe ta feil, så da må det være trendy!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *