Test av barndommens gleder #1: Hoppe i senga

For relativt kort tid siden skrev min bloggekollega Vidunderpappa det herlige innlegget hvor han testet barndommens glede ved inntak av Honni-Korn. «Relativt» må her ses opp mot The Big Bang og dengang Tyranosaurus Rex vandret rundt på vår klode.

Jeg har fått lov av Vidunderpappa til å fortsette denne føljetongen. Dette er jo er en herlig idé. Er de små lykkestundene en hadde som liten like morsomme som voksen?

I dag tester vi hopping i senga!

20140604-091444-33284084.jpg
Hopping i senga er tydelig gøy, men nesten klin umulig å ta bilde av.

Thelma syns utvilsomt dette er en morsom aktivitet. Det syntes jeg også da jeg var liten. Men jeg har samtidig et vagt minne av at min egen mamma og pappa ble mer og mer skeptisk til denne aktiviteten ettersom jeg ble større. Etter å ha sett min andel av morsomme filmer av voksne som hopper istykker sengene sine på YouTube forstår jeg også denne skepsisen.

20140604-091445-33285508.jpg
En 3-åring er greit nok, men tåler senga en 33-åring?

Gleden var derfor stor da jeg var på en liten reise sist helg og fikk muligheten til å hoppe i noen helt andre sin seng.

_MG_0498
«Wiiii!!!»

Så var det gøy? For å si det slik så forstår jeg Thelma sitt store smil. Å ta skikkelig sats i en springmadrass og høre at det knirker godt i fjæringene er en stor glede. Men jeg er litt usikker på om den største gleden for meg kom av selve hoppingen eller den spente følelsen på om senga ville holde. Ikke minst, hva skulle jeg si om noen oppdaget meg der jeg, som en mann godt over 30, hoppet i senga.

Her er video av moroa også:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bjKMLYvJcdU?rel=0]

Alt i alt kan jeg fint anbefale dette om du en dag har lite å gjøre. Men om du har muligheten til å dele opplevelsen med en som fortsatt ikke har blitt 4 blir opplevelsen garantert enda morsommere.

20140604-091445-33285812.jpg
Jo flere som hopper, jo morsommere blir det!

Karakter 5/6. Fortsatt gøy, men en blir nok litt måteholden med å slippe seg helt løs når en har rundet 30. Det kan forsåvidt være smart. Og det lønner seg alltid å gjøre moroa i en seng du ikke må betale for selv.

2 kommentarer

  1. Haha! Blir ikke lett å komme tilbake seinere og si «slutt og hoppe i sengen!» etter at du har lagt ut denne videoen! 😀 Tror min nye «serie» på Vidunderpappa blir – Vidunderpappa gjør ting som ungenen IKKE får lov til! Del 1 – løpe med saks! Del 2 – Spise knekkebrød i sengen.. et enormet tema å dekke, men vi går selvsagt all inn! 🙂 Flott artikkel Superpapsen – sikkert mange som fikk lyst til å hoppe nå! 🙂

    1. Den artikkelserien vil jeg lese! Med oppfølgeren «Derfor løper vi ikke med saks! Nå med bildebevis!» 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *