Thelma fanget i et lesbisk fengselsdrama

Taylor Schilling og Laura Prepon som spiller Piper og Alex i Orange Is The New Black var nylig i Stockholm i anledning av at sesong 2 av serien slippes i sin helhet på Netflix førstkommende fredag. Siden Oslo ikke er langt unna ba de instendig om å få et eksklusivt møte med Thelma.

Thelma var ikke vanskelig å be, tok på seg passende klær for anledningen og dro ut på eventyr med pappaen.

20140602-220353-79433938.jpg
«Du får gå i svart pappa. Jeg vet deriomot hva som gjelder på denne turen!»

Møtet ble storslagent. Taylor og Laura kommenterte både Thelmas flotte utseende, det velgjennomtenkte klesvalget for møtet og hennes geniale evner.

«It’s obviously a smart kid you got there. I can even see some counting going on.»

Det var direkte sitat fra Taylor Schilling.

Jeg unnlot å forklare at Thelma akkurat da egentlig forsøkte å få vekk noen tusjflekker hun hadde på fingertuppene sine. Schilling hadde jo uansett utvilsomt rett.

432rt
Like før audiensen trente Thelma iherdig på autografferdighetene sine.

Schilling og Prepon fikk også gleden av å ta et foto med Thelma.

756j
Du kan formelig se hvor beæret Schiller og Prepon føler seg der de sitter. Pappaen derimot sitter nesten uten å stråle…

Problemet oppstod da de to kvinnene tydelig startet opp en stirrekonkurranse om hvem som kunne være den kuleste sett fra Thelmas ståsted. Etter iherdige hint fra Thelma måtte jeg nesten avslutte audiensen.

321r5
Jeg storkoste meg og ante fred og ingen fare mellom de to kvinnene. Thelma derimot merket at noe var på gang…

Men fra spøk til litt mer alvor. Jeg spurte de to skuespillerne om deres beste råd for meg, som far, mot at Thelma i virkeligheten skulle ende opp i en orange overall innestengt bak murer og piggtråd. De anbefalte meg å bygge opp under hennes smarte vesen, være et godt forbilde og ikke la henne se Orange Is The New Black før hun blir en del år eldre.

For min egen del har jeg fått en sniktitt på de 6 første episodene av den nye sesongen. Jeg kan skrive under på at dette ikke er noe for de minste. Men om du er gammel nok kan jeg love deg at spenningen bak murene i Litchfield holder seg oppe, nye karakterer kommer til som ikke akkurat gjør livet enklere og vi blir servert bakgrunnshistoriene til flere av rollene som gjør at en får et mer personlig forhold til hver enkelt.

Og hva med forholdet mellom Alex og Piper lurer du kanskje? Jeg kan avsløre så mye som at det utvikler seg dramatisk allerede fra første episode i den nye sesongen.

20140603-100636-36396181.jpg

Så om du likte sesong 1 har du noe å se frem til fredag 6. juni. Om du ikke har sett sesong 1 har du mye å se frem til uansett. Det er ikke uten grunn at Orange Is The New Black visstnok er Netflix sin største suksess på skjermen.

Innlegget er sponset gjennom et samarbeid med Netflix.

6 kommentarer

 1. Thelma må være den heldigste jenta jeg veit om!! Gleder meg!!

  1. Thelma var nok aller mest fornøyd med iskremene hun fikk før og etter møtet. Men pappaen følte seg ganske heldig. Det syns kanskje på bildene

   1. Joda, men tenk så utrolig kult å kunne skryte av så fort hun begynner på ungdomsskolen 😀 (Eller, kanskje seinere??) SuperThelma-status opprettholdt i laaang tid framover!

   2. Good point Line! Jeg skryter litt selv allerede jeg

 2. «Passer bra» at jeg er delvis sykemkeldt nå, siden jeg kommer til å sitte klistret til macen når jeg først begynner å se, hehe 🙂 Første sesongen var jo bare helt fantastisk. Og heldig de var som fikk møte Thelma 😉

  1. Hehe hell i uhell Spesiellinor :p Jeg syns også de var heldige 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *