Til mannen som lurer på om kona er gravid

Folk søker de merkeligste ting på nett. Heldigvis havner av og til noen av disse søkene opp på min lille pappablogg. Her forleden dag kunne jeg blant annet se følgende:

342

Her er det altså en person, trolig en mann, som har sittet foran skjermen sin og tenkt «Hm… hva skal jeg gjøre nå? Jeg tror kanskje jeg søker opp litt informasjon på nett.» For så å søke opp følgende på Google:

Hvordan kan jeg vite kona er gravid?

Det er ikke rent få spørsmål som melder seg her. Men den stakkars mannen fikk dessverre neppe svar på spørsmålet sitt inne på min pappablogg. Det må en jo gjøre noe med!

I samarbeid med noen gode hjelpere på Facebook* presenterer jeg her, til hjelp for både denne mannen og alle dere andre som måtte lure på det:

Ti tegn på at kona kan være gravid:

 1. Dere har hatt ubeskyttet samleie den siste tiden. Om kona muligens er gravid og det ikke har skjedd bør det ringe noen varselklokker. Om du i det hele tatt er usikker på hva dette «samleie» er kan jeg anbefale denne guiden. Den er vel og merke på kinesisk men men.
 2. Overnevnte aktivitet tar plutselig slutt etter en uvanlig hyppig frekvens.
 3. Kona begynner plutselig å bli veldig opptatt av bleiepriser.
 4. Hun kommenterer alle som er gravide, hilser på små barn hun møter og snur seg etter barnevogner (det kan også være tegn på at hun er verpesyk).
 5. Hun tar seg på magen hele tiden.
 6. At hun blir unormalt sentimental og blar i babybøkene på barn dere allerede har.
 7. At det ligger graviditetstester strødd rundt omkring (om de viser positivt utslag kan det tas som et sikkert tegn).
 8. Om hun plutselig må tisse veldig ofte.
 9. At hun vekker deg midt på natta og forlanger at du kjører to mil til nærmeste døgnåpne bensinstasjon for å kjøpe ostepop eller tyrkisk pepper (eller annet godteri) fordi hun bare MÅÅÅÅ HAAA DEEET NÅÅÅÅ! Da er hun helt sikkert gravid.
 10. Om hun tipser deg om at du bør lese Superpapsen!

Om du kan nikke gjenkjennende til 3 eller flere av disse momentene kan du være rimelig sikker på at ja, kona er gravid.

Helt ærlig er jeg i tvil om dette faktisk hjelper deg du ukjente. Jeg tror kanskje problemet ditt stikker dypere enn som så. Men nå har i det minste jeg gjort mitt slik at du har en ting mindre å lure på. Lykke til!

*Stooor takk til Åse Djupvik Eidseter, Cecilie Wian, Lotte Thompson, Helene Tokvam Karlsen, Silje Kristin Asbjørnsen, Linda Salvesen og Cecilie Nilsson for hjelp og ekspertise her. Dere er gull!

1 kommentar

 1. haha herlig! ekke bare bare, ille bra 😉 Gleder meg til den dagen skjer, 22 år nå og har sagt jeg vil ha når jeg er 25, så da har gubben og jeg nok tid til å planlegge hus før den tid! Men kan si jeg kjenner meg igjen at jeg ser etter barnevogner og hilser mye på barn! værpesyk? nei aaaldri hørt om ;))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *