Dyrevernforkjemperen Thelma viser sitt sanne ansikt

I går opplevde jeg noe som nesten smeltet mitt pappahjerte som om det skulle vært kastet inn i partikkelakseleratoren i CERN i det herligheten når nullpunktet.

Vi satt og så på BarneTV i det Thelma, ut av det blå, sier:

– Jeg spiser ikke griser!

20140218-083036.jpg
«Du og jeg Ellie, vi har omtanke for hva vi putter i oss. Du drikker melk, jeg foretrekker kakao.»

Nå lurer du kanskje som jeg på hvorfor Thelma plutselig ikke spiser gris. Vi snakker tross alt om en jente som normalt takker ja til både bacon og pølse. Til forskjell fra deg kunne jeg faktisk spørre geniet hvorfor disse skapningene plutselig ikke er godkjent på tallerkener. Dette er svaret jeg fikk:

– Fordi de er så sø…

Her strålte jeg av lykke før Thelma fikk avsluttet setningen. Mitt lille geni viser sympati med andre arter og syns griser er for søte til å spises.

20140218-083933.jpg
Hvem kan vel med samvittigheten i behold spise slikt som dette?

Jeg så for meg at Thelma skulle følge i sin fars fotspor, bli aktivt medlem i Natur og Ungdom og en forkjemper for dyrenes rettigheter. Dette er jo noe jeg støtter av hele mitt hjerte. Vel og merke så lenge hun holder seg langt unna guttene i nevnte organisasjon. Jeg har jo mildt sagt god innsikt i hva slags typer det er snakk om.

Jeg var på god vei til å signere medlemsskap for Thelma i Miljøagentene da hun avsluttet setningen sin. Den lød som følger:

-…lete.

Det var med andre ord riktig at det var grisens utseende Thelma reagerte på, men slett ikke på den måten jeg forestilte meg. Det er tvert imot tanken på dette som får Thelma til å reagere.

423
Jeg må jo innrømme at Thelma har et poeng. Ville du hatt denne til middag?

Drømmen min om at jeg og Thelma skal stå på barrikadene for dyrenes rettigheter brast med andre ord fort. Spørsmålet nå er om jeg skal forklare henne hvor bacon og pølser faktisk kommer fra?

Følg Superpapsen på Facebook.

4 kommentarer

  1. Vi har siden Frk.M begynte å spise sagt: Dette er bacon den kommer fra grisen som sier nøff. Det her er fra sausen, du vet den lille hvite krøllete som sier bæ. Godt ikke sant?

    Skada for livet? Tiden vil vise, men hun spiser enorme mengder kjøtt..

    1. saus eller sau.. Hvor kommer egentlig sausen fra?

  2. Her har temaet «Hvor kommer maten vi spiser fra?» dukker mye opp i det siste, og jeg lurer alltid like mye på hvordan storesøster skal reagere når svaret er gris eller et annet dyr. Hittil har det gått relativt bra, men jeg ser for meg at vi blir to vegetarianere i familien om ikke så lenge 😛

    1. Men vegetarianere er vel snille, så det er vel ikke det verste som kan skje

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *