Vi har skapt et nytt liv!

Da er endelig dagen både Thelma, jeg, mammaen og alle dere har lengtet etter her. Thelma sin lillesøster har kommet til verden!

465

Om fødselen gikk bra? Det gikk knappe timen – halvannen fra riene startet og vidunderet kom ut som et olja lyn. Hun hadde tydeligvis ventet nok. Smertestillende rakk vi ikke. Det var såvidt mammaen registrere at noe var på gang. Og når herligheten var ute ble den ene puppen fylt med melk og honning, mens den andre rant over av den herligste sjokoladesaus.

Mammaens kropp er nå tilbake på samme magemål som for 9 måneder siden, ungen har allerede åpnet øynene, tatt sine første, om enn ustøe, skritt og sier allerede «Pappa!» Og vi elsker hverandre som aldri før!

Okey da. Hele dette innlegget ble skrevet for en god stund siden. Noen fødselshistorie får dere nok ikke herfra. Men om du leser dette betyr det at jeg har fått karret meg på nettet, at Thelma har blitt storesøster og at alt står bra til med mor, barn og ikke minst far.

Bildet er, for de av dere som ikke for lengst har forstått det, av Thelma da hun var 3 måneder. Dere skal tidsnok få hilse på det nye vidunderet.

Men inntil da, klarer dere tippe hva hun heter?

24 kommentarer

 1. Tipper hun skal hete Louise :), gratulerer så mye til dere alle 🙂

 2. Heter vidunderet Thelise kanskje? 🙂

 3. Henning Larsen

  Jeg stemmer for Louise 🙂
  Gratulerer så mye med en prinsesse til 🙂

 4. Å du milde, så utrolig fint. Så glad for at alt er bra med dere – lykke til med nye dager!

  Louise hadde vært et FANTASTISK navn. Jeg håper mammaen er med på det. Jeg har dog mine tvil, og gjetter på Tilde. (Et t-navn til, pluss ganske uvanlig?)

 5. kjersti

  Gratulerer så masse! Jeg gjetter Thale 🙂

 6. Gratulerer 😀

 7. Gratulerer så masse! Kult om dere kunne bruke navnet Britt-Ania, siden det ble til overs hos oss som venter på en gutt. Har i så fall tips til navnefest-/konf-sangen… 😉

 8. Gratulerer så mye! Og så skjønn Thelma var som 3 mnd 😀

  Tja, som de andre sier så hadde jo Lousie vært et kult navn, men jeg stemmer heller for Hanna.

 9. Jeg tipper på Vilma 🙂 Gratulerer!

 10. Gratulerer! 🙂 Jeg tipper på Selma, bare for å være teit, siden jeg uansett ikke tipper riktig:)

 11. Gratulerer med lille Molly!?!

 12. Vi går for Mimi. Bare spør Thelma 🙂

 13. Gratulerer så mye med vesle Tale! Eller Tilde! Eller Ada, Sara, Maja?

 14. Nora!:)

 15. Thale tenkte jeg og! Wilma er også høyt oppe på lista…. Eller?

 16. Gratulerer så masse! 😀

 17. Gratulerer så mye med en like genial lillesøster som storesøster Thelma! Det første jeg også tenkte var Louise men siden det er mange som sa det. Foreslår jeg Sofie, det heter minste jenta mi og det er vi veldig fornøyd med:-)

 18. Gratulerer. Jeg regner med hun leser gratulasjonene selv, kanskje i morgen… Og så tipper jeg at det er en Vilma

 19. Wuhu!! Gratulerer!

 20. […] takk for alle lykkeønskninger! Som mange har fått med seg har jo vår lille familie blitt litt større de siste dagene. Og ja, alt står bra til med mor, far og nybakt barn. Men hva med storesøster lurer dere kanskje? […]

 21. Gratulerer!!!! Navn ja…hva kan det være? Thea? Heidi 😉 ? Vilde?

 22. Hoho, nå har jeg jukset og vet hva hun heter! Ville bare stikke innom for å si at det var kjempesøtt 😀

  1. Jukset? Hvordan klarte du det din frekkas? Hvem har du betalt? Og takk. Det var selvfølgelig ikke min idé. Jeg forsøkte meg på Cleopatra en gang til. Det gikk ikke denne gangen heller :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *