Jeg vant! Men hva?

Ikke bare arrangerer jeg konkurranser, men noen ganger vinner jeg dem også. Men hva vant jeg? Jeg trenger din hjelp.

Min pappabloggerkollega Vidunderpappa kjørte nylig konkurranse hvor han ba lesere sende inn kommentarer om deres egen spillhverdag og egne opplevelser med spill tidligere. Vinneren skulle motta premie fra Egmont. Jeg kastet meg selvfølgelig på og fortalte om et rent terrorregime med «Hjulene på bussen» og «Berry forest» på iPad. Disse spillene er morsomme en gang. For ørtende gangen på rad er det derimot like før selv den mest tålmodige pappa vurderer å finne en ekte buss å kaste iPaden foran. Og jeg vant!

cfwecc231
Jaaaaa! Tiden med «Hjulene på bussen» og «Berry Forest» er endelig forbi! Nå blir det andre boller og moro på iPaden!

Spørsmålet nå er: Hva vant jeg? Vidunderpappa har bedt meg skrive noen ord om meg selv og mine som han kan videreformidle til Egmont. De vil så sy sammen en helt personlig overaskende goodiebag, myntet spesielt på meg. Jeg ønsker meg selvfølgelig aller helst en Ferarri eller ny 60-tommers flatskjerm, men jeg har mine tvil om at det er slikt Egmont har tenkt å kjøre ut. Men hva skal jeg så skrive for å få mest mulig ut av moroa? Jeg regner med at det er i spillverdenen Egmont planlegger å plukke gaver fra. Er det noen hete nyheter jeg bør sikte mot? Har Egmont noe fantastisk for barn jeg absolutt bør få med meg? Har du tips om noen dårlig skjulte hint jeg kan servere dem for å sikre meg top of the notch? Eller har du en spinnvill formulering som vil medføre en overraskelse av de store både for meg og Egmont? Alle innspill mottas med stor takk, og resultatet, altså innholdet i goodiebagen, vil bli presentert på bloggen selvfølgelig.

Jeg kan dessuten tipse om at Vidunderpappa har ny konkurranse på gang. Denne gangen kan du vinne modeller av Teenage Mutant Hero Turtles OG et «Ninja Combat Gear» slik at du blir kongen av neste karneval. Er ikke det fett så vet ikke jeg.