Vant DU billett til barnevognteater?

Da er fredagen som alle har ventet på endelig her! Og jeg vet at den er etterlengtet blant mange. Ikke fordi det endelig er helg, men fordi det er i dag vi skal trekke tre heldige vinnere av billett til Det Norske Teatrets barnevognteater 18. april. Er det DU som er den heldige?

DSC_05232

Pågangen for å skaffe seg en gratisbillett har mildt sagt vært formidabel. Spesielt da det viste seg at stykket var utsolgt og jeg var den eneste som hadde billetter igjen. Hysteriet rundt Biebers besøk kommende uke vil ikke komme i nærheten av det trykket det har vært på meg den siste uken. Hylende småbarnsmødre i ammetåka har dukket opp midt på natten. Og desperate fedre, med svarte ringer under øynene på grunn av søvnmangel har ventet på meg utenfor Thelma sin barnehage i håp om å sikre seg en billett. Det er bare såvidt ordensmyndighetene her i byen har maktet å stagge opptøyene.

DSC_9954
Det Norske Teatret satser friskt med barnevognteater for alle i permisjon. Jeg håper de fortsetter med det fremover til jeg eventuelt skal ut i en ny permisjon en gang i fremtiden.

Jeg forstår det er på tide å la spenningen slippe taket. Thelma valgte denne gangen å se på barne-TV og bade fremfor å trekke vinnerne. Men sammen med mammaen har jeg trukket tre tilfeldige i bunken av kommentarer som kom inn. Og de heldige er (trommehvirvel!!!!!!!!!):

67t5v
Kristine får klare seg med 1 billett, men den er til gjengjeld gratis.

Og

423jkui
Kristin (som står bak bloggen Stort & rustent) overtalte kusinen sin også til å delta, men det var hun som sikret kusinens billett.

Og!!!!!!!!!!!!!

234jk
Diperdivadiary (som har bloggen Diaperdivadiary) stikker av med den siste billetten. Det er ikke fordi hun lover gull og store scener for Thelma, men vi skal minne henne på løftet likevel om 20 års tid.

Hurra!!!!!!!!! Gratulerer til vinnerne, som vil bli kontaktet på mail med info om hvordan de får billettene.

Og for dere andre, fortvil ikke. Superpapsen og Thelma vil straks komme tilbake med nye konkurranser og nye premier. Og om det var teater dere ville på og ikke bare kunne skryte av at dere vant noe på Superpapsen, så skal Det Norske Teatret ha ny forestilling med Stort & Stygt som barnevognteater 23. mai. Og til den forestillingen er det fortsatt billetter igjen.

7 kommentarer

 1. Hurra! Så lykkelig!

 2. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! JAAAAAAAA! JA! JA! JAAAAA!!! Jeg ble superhappy! Og onsdag passer ypperlig! Oh happy day! Tuuuusen takk Superpapsen og Thelma! (Ja og Supermamsen også!;-)) Og gull og store scener.. It´ll happen! 😉

  1. Hehe, og vi gleder oss til referat fra alt som skjer. Da ikke på scenen, men i salen 😛

   1. Sladder fra salen, skal definitivt dokumenteres! Nevnte foressten at jeg var så heldig å vinne billett på bloggen din i gårsdagens innlegg!! 😉 http://www.diaperdivadiary.com/det-kunne-vaert-verre

   2. Så, var spillet verdt turen?

 3. […] da var det fantastisk å vinne Superpapsens konkurranse om billett til neste ukes forestilling! Tusen takk til Superpapsen og tusen takk til Thelma, det er jo alltid fint med flere storrustner […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *