Et lite steg for dere, et enormt steg for Superpapsen

Nå blir det kjöttbullar for alle penga! Og Superpapsen beviser en gang for alle sin påvirkningskraft. IKEA fikser nemlig opp problematikken rundt skiltingen av stellebord på herretoalett.

Jeg skrev for kort tid siden om min lille kommunikasjon med IKEA angående deres valg av skilting på herretoalettet når det gjaldt stellebord. Du kan lese hele historien her. Kort fortalt så påpekte jeg at denne skiltingen ikke passer helt overens med den dresskoden vi menn normalt bruker når vi tar turen til IKEA:

Er det kun transvestitter og dragqueens som får skifte på barna sine på herretoalettet hos IKEA?

IKEA svarte jo svært hyggelig og var imøtekommende for mine innvendinger. De var høflige nok til å ikke påpeke at en må være åndssvak for å fullstendig feiltolke et slikt skilt, men de sa derimot at symboleffekten ikke var helt god og at de skulle ta saken videre med IKEA internasjonalt. Jeg stilte meg på den annen side tvilende til om de virkelig ville ta tak i problemet, og lovet i så fall at jeg skulle fråtse i deres svenske kjöttbullar. Nå vet jeg hva det blir til lunsj fremover. Thelma sin tante var nemlig innom IKEA sist tirsdag og fanget dette blinkskuddet fra samme herretoalett som over:

Stellerom på herretoalett, for menn med litt god ølvom. Akkurat slik det skal være.

Om dere sammenligner med det originale skiltet så har IKEA Slependen tydelig tatt saken i egne hender. Eller i dette tilfellet har de gitt jobben til noe jeg antar er en svensk 19-åring med sterke fyllenerver og ingen kunstutdannelse, for utførelsen er ikke pinlig nøyaktig. Men IKEA skal uansett ha enorm kudos for hva de har gjort her. Nå er det helt klart at det er vi, menn med litt hengende ølvom, som skal skifte på barna våre. Og Superpapsen sin kamp for stellebord på herretoalett har fått et praktisk gjennomslag. Det er verdt å feire!

IKEA kan forresten kanskje hente inspirasjon fra Kristiansand Dyrepark neste gang de kjøper inn skilter til toalettet. Ifølge en tipser på Facebook er nemlig skiltingen på herretoalettet godt ivaretatt der:

«Mellom Julius, sjiraffer og kaptein Sabeltenner finner vi også svaret på IKEAS skiltproblematikk.»

5 kommentarer

  1. Tonje***

    Ja dette var et steg i riktig rettning Superpapsen, men se på bilde øverst i denne saken http://e24.no/naeringsliv/derfor-er-det-saa-lange-toalettkoeer-paa-gardermoen/20251403 på gardermoen flyplass er det vist kun kvinner med kjoler som kan skifte på barna sine… hmmm jobben slutter alldri for Superpapsen…

    1. Dette var ille. Blir en lang kamp dette. I det minste har krigen startet i artikkelens kommentarspor nå.

  2. […] har noen av bloggene ovenfor fått infosjefen på IKEA til å sette en utslitt ekstrahjelp til å gjøre endringer på skiltet på herretoalettet? Har de hatt fengende leserinnlegg på trykk i Dagbladet til forsvar for pappabloggere? Eller har […]

  3. […] Men det er ikke på grunn av utstillingene at Teknisk Museum er verdt å besøke. De har nemlig tatt oss småbarnsfedre på alvor og innsett at vi er en viktig brukergruppe som kan tenkes å ta turen uten mor på slep. De har derfor sørget for at herretoalettet er behørig utstyrt med stellebord. […]

  4. […] kjempe for at lønnen til barnehageansatte økes til et anstendig nivå. Vår gjennomslagskraft har tidligere vist seg å være imponerende. Så her kan mye […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *