Thelma og papsen på babysvømming!

Første dagen som heldagspappa er over og den ble jo nesten perfekt. I dag var det ene dagen med fastlagt aktivitet for denne uken, nemlig babysvømming. Denne aktiviteten hadde Marthe gledet seg stort til på våre vegne. Hun hadde sørget for at time var betalt og badetøy pakket klart.

Det eneste som ikke var klart var måten jeg planla å komme meg opp til Songsvann på. Bussen jeg skulle ta går i ekspressfart og er fremme på fem minutter. Det viste seg at den ikke gikk akkurat i dag, og da vi byttet til bane fra buss innså vi at babysvømmingen ville utgå i dag. Men vi kom oss opp akkurat tidsnok til å se at de andre var ferdige.

Marthe var ikke akurat imponert, men Thelma var ikke skuffet. Hun var storfornøyd med å innta en bedre lunsj i toppidrettssenterets kantine.

"Særiøst pappa? Dro vi opp helt hit for en tørr brødskive med leverpostei?"

Etterpå fikk hun nok en lunsj sammen med mine gamle kollegaer hos Datatilsynet. Jeg ble invitert, men hørte noe mumling om at dette var vel snarlig å komme tilbake. Jeg skal derfor passe på å vente lenge til neste gang jeg tar turen. Thelma var i hvert fall fornøyd som dere kan se her:

"Pappa, dette er den feteste dagen i hele mitt liv. Du er mye morsomere enn mamma."

Resten av dagen inneholdt ingen bomber. Thelma valgte hverken å gå uten støtte eller å snakke lange sammenhengene setninger. Vi forsøkte derimot å leke med en applikasjon kaldt «Baby rattle» på iPaden. Hun beviste sin fremragende IQ ved snarlig å forstå appens mening, rett og slett å berøre skjermen for å få en sol til å fly over den. At Thelma valgte å bruke tunga og ikke fingeren til å berøre skjermen er en helt annen sak. Men skal nok se hun blir som denne gutten om ikke lenge:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=aXV-yaFmQNk&w=500&h=255]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *