Da er vi i gang

Da er det dagen før dagen hvor jeg går ut i en god og lengre pappaferie. Og det må jo dokumenteres.

Du lurer kanskje på hva som gjør meg kvalifisert til å kjøre i gang med en pappablogg. Svaret på det er enkelt. Jeg har en mobil med mildt sagt god nettilgang, en iPad2 og et kamera som er vanntett ned til 3 meter. Ikke minst har jeg en datter som nesten går, en hund som engasjerer seg hardt (i det minste når det er snakk om mating) og ikke minst veldig god tid. Tror jeg. Akkurat det siste gjenstår å se.

Men fra og med i morgen er jeg uansett sjefen, og jeg skal la deg få et innblikk i hva det betyr.

Bloggen vil selvfølgelig få en rekke visuelle endringer den nærmeste tiden.

1 kommentar

  1. […] og hvor utrolig permen har vært, men jeg lar bloggen tale for seg selv. Tips til deg som ny leser: Begynn fra starten av. Men en ting må trekkes frem. På ett av mine første innlegg, hvor jeg la ut om mine manglende […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *